Subscribe

Këshilli Bashkiak ka vendosur që stadiumi i ri të quhet “Kukës Arena” ndërsa tribuna A do të mbajë emrin “Zeqir Ymeri”’.

 

Kryetari i Bashkisë dhe Presidenti i Nderit i Futboll Klub Kukësit bëri të ditur se edhe katër tribuna të tjera do të mbajnë emra të futbollistëve të njohur kuksian ndërkohë që jemi në kërkim të një sponsori gjeneral nga Arabia.

 

Prej më shumë se 1 viti impianti “Zeqir Ymeri” i ështe nënshtruar një rikonstruksioni total dhe tashmë gjithçka ka përfunduar. Pritet vetëm përshtatja e tapetit të vendosur me tokën në mënyrë që të luhen në to ndeshjet e para.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *