Kryeministri Edi Rama reagoi pas lajmit se në Kodin Penal do të kryhen ndryshime, që përfshijnë edhe dënimin me burg për ata që bëjnë meme në rrjetet sociale.

 

Rama tha se në “Twitter” se diçka e tillë nuk mund të ndodhë, ndërsa ju përgjigj edhe atyre që e kundërshtuan draftin.

 

“Shih shih qenkan revoltuar ca analistë se do u dënokan memet me Kod Penal, duke u nisur nga s’di ç’material jozyrtar! Po si mund të ndalohen memet me ligj na e thonë dot këta orakuj të kombit? Asnjë shans s’ka, ku ta gjenim që dhe këta të merreshin me meme që të vlenin për diçka!”

 

Ekspertët e Ministrisë së Drejtësisë po punojnë ende dhe drafti nuk është përfundimtar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *