Jo vetëm Orinda ka ndryshuar look-un e saj pas dasmës, por ka guxuar edhe autori i emisionit ‘Oktapod’ Turjan Hyska.

 

Mesa duket, Turi ka mbajtur premtimin e dhënë shokëve, për tu qethur qeros.

 

Kjo është një periudhë larg televizionit për çiftin, kështu që mund të eksperimentojnë sa të duan.

 

Derisa t’i rikthehen televizionit, flokët do të jenë rritur.

 

Ditën e djeshme Orinda na tregoi nga Amsterdami ngjyrën e re të flokëve, karotë. Nga një bionde e përjetshme, Orinda guxoi dhe e bëri këtë ndryshim thjesht për fiksim.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *