Përveç se një nënë e dy fëmijëve, Kim Kardashian është përpjekur bindshëm për të ulur kilet e saj, pas lindjes së fëmijës së saj të dytë, djalit Saint West në muajin dhjetor të viti 2016.

 

 

Kësaj radhe, ylli i Kardashianëve, është parë më në formë se kurrë, duke nxjerrë në pah asetet e saj të bollshme, në rrugët e Los Angeles.

 

 

E veshur me një bluze transparente, dhe pa reçipeta, ajo ra në sy të të gjithë kalimtarëve gjatë shëtitjes së saj. Duket se Kim, për të nxjerrë gjoksin me të gjitha format e tij, nuk e ka problem, ndryshe nga Eca.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *