Subscribe

“Te pastrojmë Shqipërinë qe duam” është operacioni qe nuk ka nje date dhe dite te fundit. Per ministrin e mjedisit Blendi Klosi, pastërtia është domosdoshmëri e kohës.

 

E gjithë ndotja e këtyre viteve ka zbritur ne bregdet. Ndaj puna me e madhe për largimin e mbeturinave është përqendruar ne zonat bregdetare. Me fillimin e sezonit turistik është përgjegjësi e bashkive dhe bizneseve pranë zonave bregdetare te mbajnë hapësirat e pastra. Ne te kundërt, do te përballen me penalizimet qe shkojnë deri ne mbylljen e aktiviteti.

 

Nga plazhi i Spillese, ministri kërkoi bashkëpunimin e pushtetit lokal, qe ne 2020 te arrihet sfida qe Shqipëria te jete vendi me i pastër ne rajon.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *