Katër persona janë proceduar penalisht, pasi kishin ndërtuar pa leje në plazhet e Jonufrit dhe Borshit.

 

“G. A., S. M. dhe K. M., pasi në plazhin e Jonufrit, kishin ndërtuar tenda metalike, pa lejen e organeve kompetente;

 

-Xh. Gj., 28 vjeç, pasi në plazhin e Borshit, kishte vënë një mol plastik në ujë, pa lejen e organeve kompetente”, thuhet në njoftim.

 

Katër personat akuzohen për veprën penale “Ndërtimi i paligjshëm”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *