Subscribe

Qytetarët duket se jane ndergjegjesuar dhe po zbatojn rregullat e distancimit. Ndryshe nga ditet e kaluara kete te marte nuk ka pasur grumbull njerëzish ne tregje dhe pikat e tjetra te shitjes. Ne tregun e Kombinatit bleresit dhe tregetaret ishin te paisur me maska dhe doreza si dhe zbatuan masat, duke qendruar ne distancen e percaktuar.

 

 

Qytetaret hyne ne treg vetem pas dezinfektimit.

 

Tregetare thane se zbatimi i këtyre masave është i nevojshëm për sigurinë e tyre dhe te te bleresve.

 

 

Uniformat blu  ishin ne gatishmëri për tu siguruar që masat per parandalimin e perhapjes se koronavirusit zbatohen nga te gjithe.

 

Edhe ne në filialet e bankave, të posteve apo sportelet e oshe qytetaret respektuan distancën. Nderkohe gjate 24 oreve te fundit arrestuan 3 persona pasi dhunuan efektivet e policise ndersa u gjobiten 270 qytetare qw thyen urdhrin e izolimit si dhe iu hoq patenta 41 drejtuesve te automjeteve.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *