Mesazh ngushëllimi ka ardhur edhe nga ambasada amerikane në Tiranë për ndarjen nga jeta të ish-Presidentit Bujar Nishani.

SHBA shpreh ngushëllimet për familjarët ndërsa shkruan se kontributet e ish-Presidentit Nishani do të mbahen mend.

“Jemi të pikëlluar nga lajmi për ndarjen nga jeta të Presidentit Bujar Nishani. I shprehim familjes së tij ngushëllimet tona të përzemërta. Kontributi i tij për Partinë Demokratike, zhvillimin e Shqipërisë dhe marrëdhëniet SHBA-Shqipëri gjatë mandateve të tij si President dhe Ministër do të mbahen mend nga bashkatdhetarët, bashkëpunëtorët dhe partnerët e shumtë”, shkruan amnasada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *