Aktorja e njohur, Tawny Kitaen ka ndërruar jetë në moshën 59-vjeçare. Ajo vdiq në shtëpinë e saj në Newport Beach, ndërsa ende nuk është bërë i ditur shkaku i vdekjes.

 

Vajzat e saj, Wynter dhe Raine kanë përcjellë lajmin e trishtë.

 

“Njoftojmë me trishtim vdekjen e nënës sonë. Në duam t’i falenderojmë të gjithë fansat dhe miqtë e saj për mbështetjen dhe dashurinë që i kanë dhënë. Ju i dhatë jetë çdo ditë. Na mungon dhe e duam shumë. E dimë që trashëgimia e saj do të jetojë përgjithmonë .”

 

Tawny ka luajtur në komedinë “Bachelor Party”, krah Tom Hanks, si dhe në filma të tjerë të famshëm si  “The Perils of Gewndoline”, “After Midnight” etj.

Los Angeles – CIRCA 1986: Actress Tawny Kitaen poses for a portrait in Santa Monica, California (Photo by Aaron Rapoport/Corbis/Getty Images)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *