Pas Bubqit dhe Fushë Krujës, këtë të premte ishte radha e banorëve të Thumanës për të marrë banesat e reja.

214 apartamente dhe 149 shtëpi individuale u dhuruan me short për të gjitha familjet e dëmtuara nga tërmeti i 26 nëntorit. Ndarja u bë sipas ligjit të rindërtimit, ndërsa banorët u shprehën të kënaqur.

I falënderoj shumë. I kënaqur jam me ckemi qëne dhe jemi.

Thumana ka qenë një nga zonat më të goditura nga tërmeti. 24 banorë humbën jetën nën rrënoja nga shembja e pallateve.

Çelësat të gjitha familjeve do u dorëzohen në fund të muajt nëntor, pasi shtëpitë janë në përfundim e sipër. Ndërkohë, e njëjta procedurë pritet të zhvillohet dhe në tiranë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *