Një ushtar amerikan ka mbetur I vrarë në Afganistan.

Lajmi u konfirmua nga Misioni i NATO-s por ende nuk është bërë publik emri I viktimës.

3 javë më parë, ekzaktësisht në 26 qershor, kishin gjetur vdekjen ne këtë vend edhe dy ushtarë të tjerë amerikanë duke e cuar në 7 deri tani gjatë këtij viti numrin e ushtarëeve të këtij vendi të vrarë në Afganistan.

Pavarësisht tentativave për të bisedime paqesh me talebaneve dhe qeverisë, ende situata në Afganistan është e rëndë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.