Frika për sulme ajrore te Rusise ndaj Ukraines po behet gjithnje edhe më evidente.

Oret e para te mengjesit kane ngjallur frikë tek banoret e shume qyteteve ne rajonet qendrore, lindore dhe perendimore.

Në Kiev u ndezen sirenat e alarmit per te lajmeruar mundesine e sulmeve armike nga ajro.

E njejta gje ndodhi edhe me mjaft qytete të tjera, Lviv, Rivne, Volyn, Zhytomyr, por edhe Dnipropetrovsk, Cherkasy, Odessa, Donetsk, Kharkiv, Poltava dhe Mykolaiv.

Në pamundesi per te marre qytetet permes trupave tokesore, Moska ka nisur nje seri sulmesh ajrore ndaj infrastruktures publike dhe civile ne Ukraine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *