Që Napoli është një qytet jo komod për të jetuar, kjo dihet prej shumë kohësh, por tani në qëndër të sulmeve kanë përfunduar edhe ata që konsiderohen idhuj.

 

Bëhet fjalë për futbollistet e Napolit, ata të cilët shihen si njerezit që I japin entuazizëm këtij qyteti që ka një mijë e një të zeza dhe probleme te medha social-ekonomike. I fundit që ka përfunduar në gracken e grabitësve dhe krimineleve ka qënë sulmuesi polak Arkadiusz Milik.

 

Pas fitores së fundmikundër Liverpool në champions, Milik po shkonte drejt banesës së tij që është afër qëndrës sportive te Napolit. Një motor I madh I doli përpara duke I zënë rrugën duke e detyruar sulmuesin polak të ndalojë. Njeri nga dy personat me kaske nxorri një pistolete duke ia drejtuar në fytyre sulmuesit të taleentuar polak duke I kërkuar orën e shtrenjte të firmës “Rolex” që ai mbante në dorë. Milik nuk ka bërë fare rezistence.

 

Ngjarja ka ndodhur shumë shpejte brenda një minutë dhe më pas lojtari I Napolit ka informuar klubin e tij mbi këtë ngjarje dhe me pas ka shkuar të bëjë denoncim në polici.

Leave a Reply

Your email address will not be published.