Ish-kryeministri i vendit, Fatos Nano feston sot 70-vjetorin e ditës së lindjes.

 

Kryeministri Edi Rama e ka uruar përmes një postimi në Facebook.

 

Teksa i uron edhe shumë vite të tjera me shëndet dhe lumturi, thekson se PS që është familja e tyre e përbashët politike do të ketë gjithnjë nevojë për mbështetjen e këshillat e Nanos.

 

“Edhe 100 kryetari ynë dhe vetëm përpara, me shëndet, humor e harmoni në familjen tënde, po edhe me punë të mira e të tjera fitore në këtë familjen e përbashkët politike, që do të ketë gjithnjë nevojë për mbështetjen e këshillat e tua”, shkruan Rama.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *