Subscribe

Kjo e hënë shënoi ditën e 15 të grevës së urisë për naftëtarët e Ballshit. Në mbështetje të tyre dolën sot edhe dhjetëra naftëtarë të tjerë, që nuk janë në grevë.

 

Të mbështetur nga familjarët e tyre, ata nisën një marshim drejt bashkisë, ndërkohë që këndonin “Ejani mblidhuni këtu”.

 

Nga ana tjetër, gjendja shëndetësore e punonjësve të rafinerisë që ndodhen në grevë përkeqësohet dita-ditës. Ata kërkojnë të marrin pagat e prapambetura dhe të kenë garanci për rinisjen e punës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *