Nga pasditja e kësaj të enjteje, një litër naftë do të shitet 6 lekë më lirë.

 

Sipas vendimit të bordit të transparencës, çmimi i ri për naftën i fiksuar në tabela do të jetë 232 lekë për litër.

 

Edhe çmimi i benzinës pësoi një ulje të lehtë, me vetëm 2 lekë për litër, duke u tregtuar me 216 lekë.

 

Ndërsa gazi do të vazhdojë të shitet për 81 lekë, pa pësuar asnjë ndryshim.

 

Çmimet e reja, sipas bordit, reflektojnë luhatjet në bursat e huaja dhe do të jenë në fuqi deri në mbledhjen e radhës.

Leave a Reply

Your email address will not be published.