Mentorja e Renis Gjokës, Xhesika Polo ka renditur cilësitë pozitive të finalistit të saj

E ulur në tavolinë me gjithë pjesën tjetër të  mentorëve, ajo tregoi arsyet pse Renisi duhet të jetë finalisti i “Ferma VIP”.

“Ka qenë goxha konsistent në punë, ka treguar disiplinë. Tek sfida që kishte me Xhensilën u tregua shumë i saktë, edhe pse u kufizua pak nga mënyra se si u bë sfida. Është një djalë që ka një sens humori natyral që e bën shumë bukur. Ka respektuar gjithmonë femrat, asnjëherë nuk ka qenë ofendues. Ka pasur 2-3  momente të vogla shpërthimi, aq sa numërohet me duar. Ka ditur të jetë zotëri”, tha Xhesika.

Mentorja e Renisit tha dhe disavantazhin e tij në lojë, ku u shpreh se duhet të ishte përfshirë më shumë në debate, biseda.

Disa herë na i ka prerë shkurt, ku thoshte nuk dua të flas për veten, se kjo vjen dhe nga 30 vite eksperiencë televizive dhe ka folur boll për veten. Por, nëse flasim për këtë show, mendoj se ky ka qenë disavantazhi i vetëm i Renisit, duhet të kishte folur pak më shumë”, shtoi Xhesika. /vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *