Subscribe

Jazz në një skenë teatri. Ka ndodhur vite më parë kur festivali ndërkombëtar i Jazz-it mbërriti në Tiranë. Por Gent Rushi dhe banda e tij ka përcjellë magjinë e kësaj muzike në Teatrin e “Metropolit”. 11 artistë kanë performuar për më shumë se një orë, jo vetëm muzikë të huaj, por edhe atë shqiptare që shkrihet me jazz-in. Koncerti mbërriti në “Metropol” edhe si eventi i parë i kalendarit artistik të qendrës kulturore të kryeqytetit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *