Subscribe

Muzikë jazz dhe blues në anije. Kjo është alternativa e kësaj fundjave. Krejtësisht e veçantë për publikun  shqiptar që një mundësi të tillë e shijon për herë të parë.

 

Programi është gati, bashkë me artistët më të mirë të jazzit në Shqipëri.

 

Për dashamirësit e muzikës se  jazit dhe bluesit, ky udhëtim magjik jo vetëm nën tingujt e muzikës, por edhe të valëve të detit, nis të shtunën në portin e Vlorës. Anija pritet të niset në orën 19.00 dhe premton muzikë deri pas mesnate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *