Kënga “Do Neba” bëri bashkë Kosovën dhe Serbinë.

 

Grupi muzikor serb “Hurricane” ka vendosur t’i thotë “lamtumirë” karantinës dhe nisin të shijojnë verën dhe muzikën.

 

Vajzat marrin rrobat e banjos dhe më pas “humbin” në det.

 

“Do Neba” u shkrua dhe prodhua nga këngëtarja kryesore e grupit, Sanja Vučić së bashku me kompozitoren shqiptaro-kosovare Aida Baraku dhe atë maqedonas Darko Dimitrov.

Leave a Reply

Your email address will not be published.