Subscribe

Qeveria injoron ultimatumin opozitës për shpalljen e zgjedhjeve të parakohshme brenda dhjete ditëve. Në një konferencë për shtyp, të mbajtur me rastin e ditës së pavarësisë së Kosovës, kreu i qeveris Isa Mustafa tha se partitë opozitare mund të japin paralajmërime te tilla deri në vitin 2018, kur përfundon mandati i koalicionit PDK-LDK. Zv/kryeministri Thaçi nënvizoi se pushteti nuk mund te merret me dhune, por me vote te lire. Ai u shpreh se koalicioni është mandatuar nga qytetaret e Kosovës. Dy përfaqësuesit e qeverise i bënë thirrje partive opozitare që të ikin nga sheshi dhe t’i rikthehen institucioneve, duke iu referuar debatin në sallën e kuvendit.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *