Shkencëtarët kanë zbuluar se cilët njerëz u duken ‘më të shijshëm’ mushkonjave dhe janë disa kategori në fakt…

4 faktorët që i bëjnë njerëzit më të prirur ndja pickimit të mushkonjave…

Shtatzënia

Gratë shtatzëna  emetojnë më shumë dioksid karboni i cili i tërheq mushkonjat

Ushtrimet fizike

Pas një vrapi ose një ore aerobie, jeni më të pirur të pickoheni nga mushkonjat pasi ato tërhiqen nga acidi laktik, i cili prodhohet gjatë ushtrimeve dhe madje emetohet edhe pas dushit.

Konsumi i alkoolit

Kush pi alkool bëhet më atraktiv ndaj syve të mushkonjave sepse alkooli ngre temperaturën e trupit dhe ato preferojnë trupa të ngrohtë.

Kush ka grupin 0 të gjakut

Sipas një studimi, personat me grupin 0 të gjakut pickohen 83% më shumë se të tjerët. Më pak të preferuarit janë ata që kanë grupin A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *