Presidenti amerikan Donald Trump tha përpara pjesëmarrësve ne konferencën konservatore per veprim politik, se muri me Meksikën do te ndërtohet shume shpejt dhe përpara afatit te planifikuar. Por ky nuk ishte premtimi i vetëm, pasi presidenti u shpreh se do te  zhduke shtetin islamik. “Terroristet e huaj nuk do te mund te sulmojnë SHBA, nëse nuk do te hynë dot brenda saj”, tha Trump. Ketë te premte presidenti sulmoi serish mediat, duke thëne se disa prej tyre përdorin burime anonime dhe lajme te rreme per te nxjerre administratën te çoroditur.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *