Banorët e Elbasanit ankohen per mungesën e vaksinave te gripit ndërkohe qe fluksi i te prekurve është rritur ndjeshëm.

 

Mungesa e vaksinës konfirmohet edhe nga vetë autoritetet spitalore. Mjekja Erleta Hila thotë se kanë përfunduar dy fazat e para të vaksinimit dhe se dozat e ardhura janë përdorur për personelin shëndetësor dhe për ata individë që vuajnë nga sëmundje të ndryshme kronike.

 

Autoritetet spitalore deklarojnë gjithashtu se janë duke pritur kontingjentin e tretë të dozave. Ata thonë se qytetaret nuk duhet te shqetësohen pasi vaksinimi mund te behet edhe ne ditët ne vijim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *