Banorët e qytetit të Librazhdit kanë dalë ditën e sotme në protest.

 

 

Dhjetëra qytetarë janë grumbulluar para dyerve të bashkisë për mungesën e investimëve.

 

 

Me pankarta në duar, ata i kanë bërë apel bashkisë që të mbajë premtimet.

 

 

Sipas protestuesve në këto vite, Librazhdi është vjedhur, që  nga uji, pyjet, dhe më rëndësishme sipas tyre është mungesa e infrastrukturës në fshatra, e premtuar nga bashkia e Librazhdit, por edhe nga qeveria qëndrore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *