Mungesa e energjise elektrike eshte bere shqetesim ne Lezhe. Zadrima, Shenkolli, Shengjini dhe disa zona ne Zejmen jane aktualisht pa energji elektrike. Nuk dihen ende shkaqet e kesaj mungese te energjise, pasi OSSHEE nuk ka bere ende asnje njoftim.

 

Mungesa e energjise ne disa zona ka nisur prej ores 19:00, ndersa se fundmi me mungesen e energjise u perball edhe Shengjini. Moti i keq eshte cilesuar si shkaku i kesaj situate nga OSSHEE ne Lezhe, por per diten e sotme pritet njoftimi zyrtar prej tyre per shkaqet dhe mundesine se kur do te rikthehet energjia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.