Përkeqësimi i kushteve atmosferike ka detyruar autoritetet portuale të Vlorës që të pezullojnë daljen në det për anijet e vogla dhe ato të peshkimit.

 

Shkak janë dallgët e mëdha që arrijnë deri në 2.5 metra dhe era e fortë.  Ndërkohë sa i takon linjës së tragetit me brindisin, lundrimi vazhdon normalisht.

 

Edhe në portin e Durrësit linjat e trageteve janë nisur pa probleme, ndërsa nuk janë lejuar nga kapiteneria mjetet e vogla të lundrimit dhe ato të peshkimit të dalin në det të hapur.

 

Kushtet atmosferike pritet të përmirësohen pas datës 28 dhjetor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *