Fundjava do te kete mot kryesisht te kthjellet e vranesira ne zhvillim ne oret e mesdites. Ne Alpe dhe pergjate relieveve malore, vranesirat do te pasohen nga reshje lokale shiu.
Era nga kuadrati I veriut me shpejtesi 1-8 m/s, ndersa ne oret e pasdites te se dieles era fiton intensitet deri ne 15m/s kryesisht pergjate vijes bregdetare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *