itën e mërkurë do të vijojë moti i kthjellët me vranësira të pakëta.

Era do të fryjë Juglindje-Veriperëndim 1-6 m/sek dhe përgjatë bregdetit përkohësisht deri 12 m/sek.

Valëzimi në det i forcës 2 deri 3 ballë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *