Ditën e hënë priten reshje mesatare në qarkun Durrës dhe të dobëta në pjesën tjetër të territorit.

 

Në shumicën e qarqeve reshjet pritet të arrijnë deri në lokalisht mesatare (siç tregohet në tabelë, respektivisht për secilin qark).

 

Në zona të kufizuara reshjet mund të jenë në formë shtrëngate.

 

Temperaturat minimale dhe maksimale të ajrit pritet të arrijnë:

 

në bregdet: 15 / 20 °C

 

në vendet e ulëta: 14 / 20 °C

 

në vendet malore: 10 / 17 °C

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *