Panairi “Shqipëria Punon Tokën”, i parashikuar të zhvillohej këtë fundjavë, në datat 9 dhe 10 nëntor, do të shtyhet për fundjavën tjetër.

 

Njoftimin e ka bërë Ministria e Bujqësisë e cila thotë se shkak për shtyrjen janë bërë parashikimet për reshje shiu intensive gjatë kësaj fundjave.

 

Ministria thotë gjithashtu se ky panair është më I rëndësishmi për bujqësinë dhe zhvillimin rural.

 

“Ky panair është eventi vjetor më i rëndësishëm për bujqësinë shqiptare dhe zhvillimin rural. Ne duam që ai të marrë të gjithë vëmendjen e duhur nga fermerët, prodhuesit, agropërpunuesit dhe qytetarët që do të jenë në sheshin “Skënderbej”, prandaj vlerësuam se shtyrja me një javë e këtij organizimi është vendimi më i mirë. Parashikimet e sinoptikanëve thonë se gjasat për reshje shiu në datat 16 dhe 17 nëntor janë të pakta. Le të shpresojmë se do të ndodhë kështu. Ju mirëpresim fundjavën e ardhshme në sheshin “Skënderbej”.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *