Grupi i evakuim-shpëtimit dhe grupi alpin i FNSH Shkodër kanë evakuuar dy familje të izoluara nga uji në lagjen Ajasem.

 

 

Evakuuimi i dy familjeve është bërë me anë të mjeteve të lundrimit nga grupet e evakuim-shpëtimit.

 

 

Një nga banorët është dërguar në spital pasi kishte nëvojë për ndihmë mjekësore dhe më në banesën e të afërmve të tij.

 

 

Nisur nga situata e krijuar, të gjitha shërbimet e Policisë së Shtetit në të gjithë vendin kanë kaluar në shërbim të përforcuar dhe janë në gatishmëri për t’iu ardhur në ndhmë banorëve, në rast nevoje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *