Autoriteti Rrugor Shqiptar bën me dije se akset nacionale në vend janë të kalueshme.

 

Ndonëse qarkullimi me mjete po vazhdon normalisht, ARRSH iu bën thirrje drejtuesve të mjeteve që të kenë kujdes, si dhe të pajisen me zinxhirë dhe goma dimërore.

 

“Në Rajonin Jugor dhe në Rajonin Qendror reshjet kanë pushuar kontraktorët kanë punuar me mjete borëpastruese dhe kanë bërë shpërndarjen e kripës në ato segmente ku ka pasur prezencë bore Në Rajonin Verior gjatë natës ka pasur kryesisht reshje shiu, pa sjellë probleme me qarkullimim e mjeteve, është punuar në Qafë Mali-Fierzë për pastrimin e aksit  Qarkullimi vazhdon normalisht në të gjitha akset nacionale. Drejtuesit e mjeteve të bëjnë kujdes në lëvizje dhe të respektojnë sinjalistikën rrugore të reduktojnë shpejtësinë, të pajisen me zinxhirë dhe goma dimërore të ndjekin udhëzimet e Policisë Rrugore.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.