Si pasojë e motit të keq, Autoriteti Rrugor Shqiptar njofton se nuk ka asnjë aks të bllokuar për qarkullimin e automjeteve.

 

Gjatë natës dhe në orët e para të mëngjesit, sqarohet në njoftim, kontraktorët kanë bërë pastrimin nga rënia e gurëve apo inerteve në trup të rrugës, ndërsa iu bëhet apel shoferëve që të udhëtojnë me kujdes në këto ditë me reshje.

 

“Gjatë natës dhe në orët e para të mëngjesit ka pasur reshje me intensitet mesatar, por pa penguar qarkullimin në akset nacionale. Gjatë natës dhe në orët e para të mëngjesit ka pasur reshje me intensitet mesatar, por pa penguar qarukullimin në akset nacionale. Kontraktorët kanë bërë pastrimin nga rënia e gurëve apo inerteve në trup të rrugës dhe janë në terren gati për çdo situate. #UdhëtoniMeKujdesNëDitëtMeShi”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *