Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë pësuar një ndryshim drastik të kushteve atmosferike gjatë fundjavës.

 

Shteti I Uashingtonit dhe pse zyrtarisht në stinën e pranverës është përfshirë nga temperature të ftohta dhe reshje të shumta bore.

 

Shpejtësia e erës në Uashingron u regjistrua në 175 kilometra në orë.

 

Shpejtësi kjo që bëri që dy meteorologë të sfidonin erën e fortë duke u përpjekur të bënin eksperimente të ndryshme.

 

Në videon e publikuar në internet dy meteorologët duket se shpesh përpiqen të fluturojnë për shkak të erës së fortë por nga krahu tjetër edhe ta sfidojnë atë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *