Ish kryeministri Sali Berisha ka thirrur një protestë kombëtare që do të zhvillohet në Tiranë, më 7 korrik në orën 19:00.

 

E quajtur ndryshe nga ish-kryeministri si “Fronti i Shpëtimit Kombëtar”, Berisha ka kërkuar që të bashkohen të gjitha forcat opozitare dhe shoqëria civile. Kjo protestë duket se ka tashmë edhe një slogan.

 

“Mos thuaj ç’më duhet mua”, shkruhet në mesazhin për qytetarët në sloganin me sfondin ngjyrë blu, ku me shkronja kapitale me ngjyrë të bardhë dhe të kuqe shkruhet “SHQIPËRIA NË RREZIK”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.