Subscribe

Valeri dhe Xhesika janë përfshirë në një debat të nxehtë me njëri-tjetrin.

Valeri gjatë një diskutimi përmendi vëllain e Xhesikës, gjë që ka acaruar këngëtaren dhe debati mes tyre ka kaluar në tone të ashpra.

Këngëtarja ka dalë nga vetja dhe ka ofenduar me fjalor banal Valerin.

Pjesë nga biseda:

Valeri: Unë nuk kam nevojë për komplimente si ju, kam ditëlindjen sot, ma ka bërë vëllai duartroksini.

Xhesika: Çfarë ishte kjo që the për vëllain tim? Po të më njohësh mirë, e ul **** dhe nuk flet. Ka mundësi që mos të ma përmendesh familjen? Je njeri qesharak.

Valeri: Unë s’po ta përmend, madje ta dua shumë.

Xhesika: E ka bërë vëllai im dhe do e them 100 herë dhe po u bezdise kape e krise ****. Je zero të krahasosh punën e vëllait tim ti. Ec o Valer mos më përmend familjen.

Valeri: Do ta përmend që ç’ke me të se më pëlqen.

Xhesika: Kur të dalësh nesër shko dhe thuaja.

Valeri: Unë nuk e njoh as si emër.

Xhesika: Mbylle mos e zgjat, jo me tim vëlla, mate ****.

Flori: Çfarë ndodhi?

Valeri: Kërkon falenderime dhe komplimente gjatë gjithë kohës.

Xhesika: Kush të kërkon falenderime ty more, njeri pa limite. Përmend familjen, pse ta përmend njeri familjen ty? Njeri banal. Merr njëher pasqyrën dhe shihu, shih dhe këmishat që vesh, ndoshta nuk do të dilje i fundit se do kishe dy pare mend dhe ato i ke lënë në shtëpi.

Valeri: Ku qëndron problem? Njëri do të dalë i fundit.

Xhesika: Ke dal i fundit, ky është fakt, ul kokën dhe bëhu njeri më i mirë. /vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *