Policia, duke përdorur gaz lotsjellës, nuk lejoi protestuesit të futen në rrugën që të çon tek Drejtoria e Policisë së Tiranës.

 

FNSH ka krijuar një kordon në fillim të rrugës duke mos lejuar kalimin e protestuesve. Gjithashtu sapo protestuesit janë afruar është hedhur gaz lotsjellës dhe ujë për shpërndarjen e protestuesve.

 

Ndërkohë, kanë filluar edhe shoqërimet e para. Ata u shoqëruan kur u afruan tek Drejtoria e Policisë Tiranë. Janë të paktën 6 qytetarë që janë shoqëruar, shumica prej tyre të rinj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *