Një person është shoqëruar nga policia, për  incidentin që u krijua në përfundim të protestës para Kryeministrisë, ku u hodhën molotov.

 

Shkallët dhe hyrja e Kryeministrisë janë rrethuar me shiritin e vendit të ngjarjes.

 

Oficerë të policisë gjyqësore janë duke mbledhur prova të mjeteve piroteknike që janë hedhur gjatë protestës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *