Subscribe

Më shumë se 60% e prodhimit të mollëve të ruajtura ne kushte frigoriferike ka mbetur e pashitur.

 

Duket se fuqia blerëse ka rënë për shkak të pandemisë, si dhe mungesës së tregut. Fermerët shprehen se është e vështirë të konkurrojnë tregun e vendeve fqinje.

 

I kontaktuar  nga Vision Plus drejtori i bujqësisë Vullnet Gjolla tha se në qarkun e Korçës vitin e kaluar janë prodhuar 110 mijë ton mollë.

 

Një pjesë e kësaj sasie ruhet në kushte frigoriferike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *