Stafi shëndetësor prej 5 personash në qendrën shëndetësore në lagjen Skënderbej në Elbasan ka rezultuar i prekur me Covid-19.

Të prekur kanë rezultuar 3 infermierë dhe 2 mjekë të cilët pas daljes së përgjigjes së tamponit janë karantinuar në banesat e tyre.

Për pasojë qendra shëndetësore është mbyllur. Nuk dihet ende ku do të transferohen shërbimet shëndetësore për banorët e kësaj zone në Elbasan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *