Pas Spanjës, këtë të hënë hapi dyert për shqiptarët pa asnjë kufizim edhe Çekia.

 

Drejt shtetit çek mund të udhëtohet pa qenë nevoja për t’u testuar apo vaksinuar.

 

“Mjafton bileta, pasaporta dhe maska”, njoftoi aeroporti “Nënë Tereza”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *