Shtatzënia është periudha më e bukur për një femër edhe kur ajo është përjetuar një herë.

 

Siç e dini të gjithë Miriam Cani është në pritje për tu bërë nënë për herë të dytë. Ajo do ta bëjë vajzën e saj Amel me një vëlla.

 

Ndonëse deri tani kemi parë nurin që i ka dhënë djali, sot, këngëtarja na tregoi dhomën e bebushit. Ndryshe nga ngjyra blu klasike për dhomat e djemve, dhoma e bebushit të Miriamit është në ngjyra bezhë dhe e bardhë. Nuk mund të mungonte një qiell me yje.

 

Çdo gjë e kuruar në detaj dhe po aq e ëmbël sa ç’është edhe vet Miriami./Living

Leave a Reply

Your email address will not be published.