Partia Socialiste ka vendosur të ndërpresë mandatin 4-vjeçar të kryetarëve aktualë të degëve të partisë.

 

Ne kongresin e sotëm është miratuar dhe vendimi, ku tashmë janë shkarkuar të gjithë kryetarët e degëve të PS në 61 bashkitë.

 

Sipas PS-së, kjo ndërprerje e mandatit të kryetarëve të degëve bëhet për t’i hapur rrugë implementimit të ndryshimeve në organizimin e strukturës së drejtimit në nivel bashkie.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.