Qeveria shqiptare ka miratuar këtë të mërkurë marrëveshjen me qeverinë e Turqisë për njohjen e ndërsjellë të patentave.

Vendimi u mor gjatë mbledhjes së qeverisë. Sipas këtij vendimi, patentat shqiptare do të njihen në Turqi dhe e anasjellta.

Nga ana e qeverisë shqiptare ka tratativa për të njohur patentat tona edhe në Gjermani dhe deri tani, sipas Edi Ramës, janë hedhur hapa pozitivë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *