Subscribe

Dijonisi dhe Baby G kanë diskutuar së bashku rreth shoqërisë që ata kanë krijuar në “Ferma VIP”.

Dijonisi është shprehur se në fermë është e pamundur të krijosh shoqëri, pasi të gjithë ndodhen aty për një qëllim dhe janë në lojë.

Sipas tij, nëse debatojnë për diçka, fermerët mund t’i mbajnë inat njëri-tjetrit gjatë gjithë jetës.

Pjesë nga biseda:

Baby G: Kaloi Gloria, pse nuk më foli?

Dijonisi: Nuk të foli se nuk të ka shoqë, këtu aktrojnë të gjithë. Këtu nuk krijohet shoqëri, sado të të duket ashtu.

Baby G: Varet nëse ka menduar diçka se jam ulur me ty.

Dijonisi: S’ka lidhje, këtu mund të debatpsh për diçka dhe mund t’i mbani njëri-tjetrit për të gjithë jetën. Kurt ë dalësh jashtë asnjë nuk të flet, këtu jemi të gjithë për një qëllim është një lojë. /vizionplus.tv

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ferma VIP Albania (@fermavip.al)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *