Ministrja e Arsmimit, Besa Shahini përmes një urdhëri ka kërkuar prej të enjtes riflillimin e procesit mësimor në Kamëz, Kavajë Rogozhinë, Lezhë dhe Mirditë.

 

Ndërkohë në Tiranë, Kurbin, Vorë, Durrës, Shijak e Krujë procesi mësimor fillon më datë 9 dhjetor.

 

Sa I takon shkollave private, ato do të fillojnë procesin mësimor menjëherë pas marrjes të akteve të konstatimit nga Instituti Ndërtimit në Tiranë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *