Ndërkohe Ministria e Brendshme ka reaguar pas akuzave të ngritura nga partia demokratike. Në deklaratën shpërndarë mediave, thuhet: “Tellalli i gatshëm i zyrave të SHQUP-it, e nisi këtë vit të ri, në të njëjtin avaz siç e mbylli atë që shkoi, me shpifje e sulme për policinë e shtetit dhe Ministrin e Punëve të Brendshme”. Deklaratat e Partisë Demokratike konsiderohen nga Ministria e Brendshme si përpjekje per përbaltjen e forcave te rendit. Ministria e Brendshme shprehet se puna e policisë së shtetit, flet shumë më qartë e fortë se çdo deklaratë politike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *