Subscribe

I ftuar ne emisionin Real Story te gazetarit Sokol Balla, ministri i Financave dhe Ekonomisë Arben Ahmetaj ka rikonfirmuar se tarifa për rrugën e kombit nuk do te hiqet, por do ketë lehtësira te ndjeshme për banoret e Qarkut te Kukësit.

 

Për kreun e financave, rrugës i duhen dhe 200 mln euro për te përfunduar, ndërsa nuk kurseu dhe akuzat për Lulzim Bashen si personi qe ka vjedhur 80% te kredisë se marre nga Qeveria Berisha për ndërtimin e rrugës.

 

Duke u ndalur tek biznesi i vogël dhe ndryshimi i fashës se deklarimit, Ahmetaj beri një premtim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *