Komisioni Hetimor Parlamentar për inceneratorët do të mblidhet sërish këtë të hënë në orën 10:30. Fillimisht është thirrur për të dëshmuar administratorja e Inceneratorit të Tiranës, Ariola Kodra.

 

Kjo e fundit nuk është paraqitur në tre thirrje të Komisionit. Sipas drejtuesve të komisionit, igji parashikon shoqërim me forcë nga Policia e Shtetit e personave që nuk pranojnë të dëshmojnë në këtë komision.

 

Në orën 13.00 janë thirrur të dëshmojnë:

 

  1. Emiriana Sako – Kryetare e Bashkisë Durrës.

 

  1. Shkëlqim Cani – Ish Ministër i Financave.

 

  1. Belinda Balluku – Ministre e Infrastrukturës dhe Transportit.

 

  1. Armando Subashi – Kryetatr i Bashkisë Fier.

 

  1. Arben Ahmetaj – Zv. Kryeministër dhe ministër i Shtetit për Rindërtimin dhe Programin e Reformave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *